Sigma 35MM F1.4 DG HSM Canon + CONVERTER MC-11voor Sony Nex

899.00

De nieuwe SIGMA 35mm 1:1.4 DG HSM Canon AF reportagegroothoek van de Sigma Art-serie sluit aan op de trend van lichtsterke objectieven met een vast brandpunt, TSM staat voor thermical sustainable material, het materiaal zal nauwelijks uitzetten of krimpen bij temperatuurs veranderingen, waardoor alle draaiende onderdelen dichter op elkaar gemonteerd zitten, dus beter stof- en vochtwerend. Kenmerkend voor dit 1.4 objectief is het FLD glaswerk, een fluoriet-achtig glas dat Sigma in samenwerking met Hoya ontwikkeld heeft. De bajonet is van messing ( kwaliteit) met een harde dunstalen toplaag die zeer goed aansluit op de body. Sigma USB-dockSigma heeft een innovatieve USB-dock ontwikkeld, waarop de nieuwe objectieven door middel van updates aangepast of qua functionaliteit uitgebreid kunnen worden,hiermee kun je dus bijvoorbeeld zelf het focusgebied fijntunen en instellen naar eigen wens.
Reacties op de SIGMA 35mm 1:1.4 DG HSM. Veel gepassioneerde fotografen geven absoluut de voorkeur aan een 35 mm-objectief boven het conventionele 50 mm-objectief. Dankzij een hypermodern ontwerp en geavanceerde productietechnieken heeft Sigma de prestaties van dit objectief tot ongekende hoogte weten op te schroeven. Dit objectief doet met zijn grote maximale opening van f/1,4 moderne digitale reflexcamera?s pas echt recht. Het is extreem lichtsterk en er ontstaat voor een groothoekobjectief een aangename onscherpte in voor- en achtergrond. Dankzij de grote volle opening van f/1,4 kunt u onder de meest uiteenlopende omstandigheden unieke foto?s maken van allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld ?s avonds buiten of portretten binnenshuis.
Sigma Mount Converter MC-11
De nieuwe Sigma Mount Converter MC-11 maakt het mogelijk om objectieven met Sigma’s SA mount en Canon EOS mount te gebruiken op een Sony E-Mount camera body. 
Standaard DSLR objectieven zijn in de regel groter en zwaarder dan objectieven die speciaal zijn ontworpen voor mirrorless systemen. Hierdoor werkt deze combinatie niet altijd optimaal. Om dit toch het maximale uit de objectieven te halen ontwikkelde Sigma de Mount Converter MX-11, die is voorzien van een eigen lensaansturing en volledig is aangepast om optimaal en soepel te kunnen autofocussen. Omdat Sony E-mount camera’s body’s geen mechanische integratie vereisen voor het aanpassen van het diafragma, zijn naast Canon EOS objectieven ook SIGMA SA mount objectieven volledig compatibel met het automatische belichtingsysteem van Sony E-mount camera body’s. 
Dit maakt de Mount Converter-11 de ideale keuze voor zowel professionele- als amateurfotografen, die graag met verschillende systemen werken. 
Highlights
1. Flexibel gebruik van het meest waardevolle bezit van een fotograaf: de objectieven. Zowel Canon EOS mount als Sigma SA mount zijn geschikt voor gebruik met Sony E-mount body’s, kijk voor het overzicht naar de compatibility chart. 
2. Maar liefst 19 verwisselbare objectieven beschikbaar voor Sony E-mount camera body’s. De Mount Converter MC-11 geeft direct toegang tot 19 objectieven uit de Sigma Global Vision lijn. Door de compatibiliteit met de ‘Auto Image Area Setting’ functionaliteit kunnen ook Sigma’s DC objectieven, gemaakt voor APS-C camera’s worden gebruikt op Sony E-mount camera’s, zonder speciale aanpassingen. 
3. Snelle, soepele autofocus. Als de Mount Converter MC-11 wordt gebruikt in combinatie met een body die compatible is met Fast Hybrid AF, is een razendsnelle en soepele autofocus gegarandeerd. In combinatie met andere camera body’s zorgt AF contrast detectie voor zeer nauwkeurige autofocus.*
4. Eenvoudig in gebruik. Een LED display op te Mount Converter MC-11 toont of deze compatible is met de body of niet en of er eventueel een update uitgevoerd moet worden om deze correct te laten werken met de body.
5. Alle benodigde data is verwerkt. De Mount Converter MC-11 bevat alle informatie om Sigma objectieven correct te laten werken. Een speciaal controleprogramma zorgt voor optimalisatie van de AF motor, diafragma instelling en andere functies. De firmware van de Mount Converter MC-11 kan worden bijgewerkt met het (optionele) Sigma USB Dock. 
6. Compatible met optische beeldstabilisatie van zowel objectief als body. De Mount Converter MC-11 heeft een superieure correctie van cameratrillingen en ander oorzaken van instabiliteit. 
7. Compatible met EXIF data

Ga naar FotoDeVakman

SKU: 25013 Categorie:

Extra informatie

EAN

Merk