Sony SEL 28-135mm/F4.0 PZ FE Full Frame G OSS bulk

1,799.00

De Sony FE PZ 28-135 mm F4 G OSS is de eerste aangedreven zoom voor het 35-mm full-frame E-bevestigingssysteem Het optische precisieontwerp ondersteunt hoogwaardige 4K-productie met minimale beeldhoekvariatie tijdens het scherpstellen en axiale verplaatsing tijdens het zoomen.. Geavanceerde bediening in de stijl van de professionele apparatuur van Sony. Drie bedieningsringen bieden handmatige bediening voor de veeleisende productie van grootformaatfoto’s.. ’s Werelds eerste SSM-drive (Super Sonic wave Motor) in een lens die is ontworpen voor het maken van filmopnamen zorgt voor stil en vloeiend zoomen.. Het compacte, lichte ontwerp is ook stof- en vochtbestendig, ideaal voor situaties waarin mobiliteit en betrouwbaarheid van belang zijn..
Een full-frame G-lens voor het serieuze filmwerk
Filmformaten met een hoge resolutie vragen om hoge prestatiestandaarden. De precisie en kwaliteit van deze krachtige zoomlens voldoen aan de eisen van 4K en hogere indelingen.
Smooth Motion Optics voor de professional
Filmlenzen moeten aan strenge eisen voldoen. Sony Smooth Motion Optics zorgen voor minimale verandering van de beeldhoek bij scherpstelling, een geruisloze werking en andere kwaliteiten die essentieel zijn voor films.
Soepele, geruisloze, krachtige zoom
Geruisloze werking is onmisbaar voor professionele filmopnamen. Daarom is het SSM (Super Sonic wave Motor)-driversysteem ontworpen voor geruisloos zoomen met precisie.
Klein en licht voor eenvoudig gebruik
Het compacte, lichte ontwerp is ook stof- en vochtbestendig?ideaal voor situaties waarin mobiliteit en betrouwbaarheid van belang zijn.

Ga naar FotoDeVakman

SKU: 33159 Categorie:

Extra informatie

EAN

Merk