Fujifilm Fuji Instax Mini 90 Neo Classic zwart

127.95

Met de Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic instant camera boekt u gegarandeerd succes op feestjes. De camera maakt leuke beelden op kredietkaart formaat. 
Leg onmiddellijk uw herinneringen vast door de foto’s meteen af te drukken. Voeg een persoonlijke boodschap toe op de witte kader rond de foto.Een druk op de knop en uw foto komt onmiddellijk uit de camera. Dit trendy fototoestel is eenvoudig te bedienen en bovendien ideaal om mee te nemen naar een feestje bij familie of vrienden dankzij het lichte gewicht van slechts 296 g.
De ingebouwde flits is van hoge kwaliteit: hij houdt rekening met de afstand tot het onderwerp en de helderheid van de omgeving en zendt zo de perfecte hoeveelheid licht uit om perfect belichte foto?s te nemen.Bovendien beschikt u met de Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic over verschillende leuke functies zoals de Party-, Kids- en Landschapsmodus.Het trendy ?neo classic? design van de Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic maakt van deze camera een cool en modern gadget.
De instax mini 90 – design met een klassieke lookDe Instax mini 90 biedt geavanceerde mogelijkheden zoals dubbele belichting en overbelichtings effecten, wat aantrekkelijke mogelijkheden waren van de traditionele analoge camera?s en die een verbeterde mogelijkheid bieden om licht creativiteit vast te leggen. De Instax mini 90 is uitgerust met nieuwe functies en mogelijkheden zoals marco modus en een geavanceerde flitsfunctie waardoor dit een instant camera is voor elke fotograaf; ontwikkeld onder het concept ?NEO CLASSIC?

Ga naar FotoDeVakman

SKU: 18052 Categorie:

Extra informatie

EAN

Merk