Fujifilm Fuji Instax mini 9 lime green +enkelp film (10 foto’s) +case

99.00

De Fujifilm Instax Mini 9 is een instantcamera die je overal mee naartoe neemt. Ten opzichte van zijn voorganger, de Fujifilm Instax Mini 8, beschikt de Mini 9 over een aantal leuke verbeteringen, om nog meer uit jouw Instaxcamera te halen. 
Fujifilm Instax Mini 9
De Fujifilm Mini 9 heeft een klein spiegeltje naast de lens, zodat je ook met je Instaxcamera de mooiste selfies kunt maken. Je ziet in het spiegeltje namelijk meteen hoe je erop komt te staan! Direct na het schieten van de foto drukt de camera jouw beeld af op creditcard formaat. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar voor de filmpjes (te vinden onder het kopje ‘accessoires’), zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten. 
Fujifilm Instax Mini 9 lens
Nieuw is de Instax Close-up lens, die meegeleverd wordt en eenvoudig te bevestigen is op de camera. Hiermee schiet je scherpe plaatjes al van een afstand van slechts 35 centimeter. De selfiespiegel blijft bruikbaar als de close-up lens bevestigd is. 
Instax High Key Mode
Door gebruik te maken van zijn 2 sensoren, kiest de Mini 9 de beste belichtingsstand voor de huidige situatie. De Fujifilm Instax Mini 9 beschikt over 4 belichtingsstanden: binnen/nacht, zonnig/half beweolkt, bewolkt/schadw en zonnig/helder. Je kunt zelf een stand kiezen door aan de camera te draaien. Zo heb je in elke situatie de perfecte belichting!Een andere verbetering aan de Mini 9 is de zogenaamde High Key Mode, waarmee je heldere foto’s maakt die een zachte uitstraling hebben. 
Kenmerken:

Geschikt voor het Fujifilm Instant fotopapier
Geeft prints van creditcard formaat
Werkt op slechts twee AA-batterijen
Fotoafmeting van 62mm bij 46mm
Voorzien van selfie spiegel
Met close-up opzet lens
Vier belichtingsstanden
Uitgerust met high-key modus
Sluitertijd van 1/60s
De ingebouwde flits, flitst altijd
De camera weegt 307 gram, exclusief batterijen, strap en fotopapier

agjes uit.

Ga naar FotoDeVakman

SKU: 33217 Categorie:

Extra informatie

EAN

Merk