• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Sony Cybershot DSC-RX100 VI

Sony Cybershot DSC-RX100 VI

€ 1143.62

De Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VI is de jongste telg in de RX100-familie en verrast wederom met zijn prestaties. Ondanks het compacte formaat heeft deze camera een fijn groot zoomb...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VI is de jongste telg in de RX100-familie en verrast wederom met zijn prestaties. Ondanks het compacte formaat heeft deze camera een fijn groot zoombereik dankzij de 24-200 mm lens. Dit nieuwe vlaggenschip heeft met 0,03 seconden de allersnelste Autofocus ter wereld, zodat je geen moment meer hoeft te missen. Deze autofocus is niet alleen heel snel, maar met de 315 focus-punten ook heel nauwkeurig. Het compacte design is voortgezet en met een gewicht van 299 gram neem je de Sony RX100VI zonder na te denken overal mee naartoe. Deze point-and-shoot camera is ideaal voor mensen die vaak onderweg foto’s willen maken van hoge kwaliteit en over voldoende zoombereik willen beschikken. Dit is de koning onder de compactcamera’s.

Touchscreen

Met de functie Touch Focus hoef je alleen op de monitor te tikken om het focuspunt in te stellen. En met Touch Pad AF kan je het focuspunt op intuïtieve wijze instellen door je vinger te slepen als je de zoeker gebruikt. De Touch Shutter is een intuïtief alternatief voor de sluiterknop en is soms gemakkelijker te bereiken, afhankelijk van de manier waarop je de camera vasthoudt. Je kan het scherm ongeveer 180 graden omhoog en 90 graden omlaag kantelen.

Steadyshot Beeldstabilisatie

Sony is terecht trots op het beeldstabilisatiesysteem, dat nu nog verder is verbeterd. Het levert een mate van beeldstabilisatie die equivalent is aan een 4,0 staps hogere sluitertijd bij het 200 mm telefoto-uiteinde. Leg hoogwaardige beelden vast, zelfs van veraf en bij weinig licht, met betrouwbare, stabiele handheld opnamen.

FPS

Als aanvulling op het autofocussysteem biedt de RX100 VI supersnel continu fotograferen tot max. 24 fpsmet volledige AF/AE-tracking en een bufferlimiet van 233 beelden. De weergavevertraging van de elektronische zoeker (EVF) is verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen.

<

Bekijk alles van Sony