• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Renkforce Displayport / Hdmi Adapter [1X Displayport Stekker - 1X Hdmi-Bus] Zwart Vergulde Steekcontacten

Renkforce Displayport / Hdmi Adapter [1X Displayport Stekker - 1X Hdmi-Bus] Zwart Vergulde Steekcontacten

€ 23.86

Renkforce DisplayPort naar HDMI adapterkabelModerne notebooks en PC's zijn dikwijls voorzien van een DisplayPort-aansluiting. Om uw bestaande monitoren met HDMI-aansluiting nog steeds op uw comp...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Renkforce DisplayPort naar HDMI adapterkabel
Moderne notebooks en PC's zijn dikwijls voorzien van een DisplayPort-aansluiting. Om uw bestaande monitoren met HDMI-aansluiting nog steeds op uw computer te kunnen aansluiten, hebt u deze adapter nodig.

Actieve verdeling over meerdere monitoren
De adapter maakt een actieve verdeling over meerdere monitoren mogelijk. Zo kunt u meerdere monitoren voor een uitgebreide desktop gebruiken.

Goud is troef
De vergulde stekkercontacten beschermen tegen corrosie en verhogen tegelijkertijd het geleidingsvermogen. Dit zorgt voor een snelle en duurzame overdracht van uw gegevens.

Koper inside
Het belangrijkste onderdeel van een kabel is het binnengeleidermateriaal. Het hier gebruikte koper biedt de beste transmissie-eigenschappen. Behalve de geringe impedantie bij hoge frequenties valt koper op door een hoge mechanische belastbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Bovendien is de geleidingsweerstand in vergelijking met voordelig staal (CCS) of aluminium (CCA) duidelijk lager. Dat zorgt voor een uitstekende en veilige overdrachtskwaliteit van uw gegevens.

Veilig uit de aansluiting losmaken
Over het algemeen moet de verbinding worden verbroken door aan de stekker te trekken. De aangegoten trekontlasting op de stekker zorgt ervoor dat de kabel ook kan worden losgemaakt door aan de kabel te trekken.

Beveiligd tegen storende invloeden van buitenaf
De DisplayPort naar VGA-adapterkabel van Renkforce is enkelvoudig afgeschermd. Deze afscherming biedt bescherming tegen externe invloeden, zoals parallel liggende stroomkabels en garandeert een storingsvrije gegevensoverdracht.

Conform RoHS en REACH
Alle Renkforce-kabels voldoen aan zowel de RoHS- als de REACH-richtlijnen van de EU. Deze milieuvoorschriften beperken en licentiëren stoffen voor elektronische producten.

Highlights
Zet een DisplayPort-bus om in een HDMI-bus
Voo

Bekijk alles van Renkforce