• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
PRO-mounts Scuba Red Filter Hero Session (4, 5) + GRATIS Rugzak

PRO-mounts Scuba Red Filter Hero Session (4, 5) + GRATIS Rugzak

€ 34.99

De PRO-mounts Scuba Red Filter is een ® beschermd product door zijn eenvoud en uniek ontwerp, niet langer hoef je nieuwe (& dure) duikfilters aan te schaffen wanneer je een nieuwe GoPro aanschaft, je ...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De PRO-mounts Scuba Red Filter is een ® beschermd product door zijn eenvoud en uniek ontwerp, niet langer hoef je nieuwe (& dure) duikfilters aan te schaffen wanneer je een nieuwe GoPro aanschaft, je hoeft alleen een passende Adapter te kopen en kan dan je bestaande PRO-mounts Filters hergebruiken! Een ROOD Filter is de meest Onmisbare accessoire voor elke sportduiker. De PRO-mounts rood Filter gebruik je tijdens (diep zee) duiken waarbij er minimaal tot geen direct zonlicht meer in het water binnen komt (te gebruiken vanaf 5 meter diepte) en de behoefte tot correctie groter is. Een roodfilter corrigeert het Chromatische blauw onder water waardoor de originele kleuren van bv vissen & koraal weer tot leven komt. Een Rood filter wordt ook wel “Blue Water Filter” genoemd en doelt dan op de tropische wateren waarin je deze Filter gebruikt.
Deze Rode Duikfilter is leverbaar in 3 verschillende sets welke dan geschikt zijn voor verschillende GoPro camera’s. De PRO-mounts Filters zijn modulair te gebruiken, dit betekent dat de Filters flexibel te plaatsen zijn, dus bij het upgraden van je camera hoef je alleen een nieuwe Adapter Mount voor de betreffende camera te kopen, de duurdere Filter kan je hergebruiken. De 3 verkrijgbare sets zijn:

*PRO-mounts Red Filter for GoPro Session & Session5
Deze set wordt geleverd met;
-PRO-mounts Adapter Mount voor de GoPro Session & Session5
-PRO-mounts Rood Filter voor tropische wateren
-PRO-mounts Safety Leash (veiligheidskoord)
-PRO-mounts Filter Zakje om je Filter te beschemen tegen krassen

LET OP!
De Adapter Mounts (passtukjes) zijn ALLEEN geschikt voor de ORIGINELE GoPro behuizingen en passen NIET op niet originele producten!!
De PRO-mounts Filters zijn gemaakt van slagvaste gekleurd Polycarbonaat en de kleuren zijn door getest om de optimale correcties te verrichten, echter raden wij altijd aan eerst te experimenteren met de Filters omdat meer factoren (bv doorlatend zo

Bekijk alles van PRO-MOUNTS