• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
PRO-mounts AquaGrip + GRATIS Camera Adapter & Rugzak

PRO-mounts AquaGrip + GRATIS Camera Adapter & Rugzak

€ 20.00

De PRO-mounts AquaGrip is een handig drijvend handvat die ervoor zorgt dat je Actie Camera / GoPro blijft drijven wanneer deze in het water valt, de gele kleur zorgt er dan voor dat deze tevens goed ...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De PRO-mounts AquaGrip is een handig drijvend handvat die ervoor zorgt dat je Actie Camera / GoPro blijft drijven wanneer deze in het water valt, de gele kleur zorgt er dan voor dat deze tevens goed opvalt in het donkere water of witte sneeuw tijdens je wintersportvakantie. Zo voorkom je dat je dure Actie Camera / GoPro naar de bodem zinkt of zoekraakt in de sneeuw als je hem per ongeluk los laat tijdens het uitoefenen van je hobby. De PRO-mounts AquaGrip beschikt naast een verstelbare polsband (met ‘stop-button’) ook over een rubberen antislip laag voor een nog betere grip. Hierdoor is de kans om de PRO-mounts AquaGrip te verliezen nog kleiner. Je kunt de PRO-mounts AquaGrip zowel in het water, op de Skipiste als op het land gebruiken en door het slanke ontwerp is de PRO-mounts AquaGrip ook bruikbaar voor kleinere dames en/of kinderhanden.
De PRO-mounts AquaGrip is gemaakt van geel Poly Carbonaat icm een rubberen antislib laag met een dikke polsband welke in alle maten verstelbaar is.

In de verpakking:
-PRO-mounts AquaGrip met rubbere antislip lag als handvat
-PRO-mounts Large Thumb screw (grote duimschroef)
-Verstelbare PRO-mounts polsband met stopknop
-PRO-mounts Camera Adapter
-PRO-mounts Rugzak
-LEVENSLANGE garantie registratiekaart

Garantie & levensduur:
-LEVENSLANGE garantie!
-Voor behoud van de kwaliteit van dit product raad PRO-mounts aan om het product na gebruik in (zout) water ALTIJD goed na te spoelen met schoon kraanwater!

Compatible met:
-ALLE GoPro Hero7Black, Hero6, Hero5, Session5, HERO2016, Hero4, Session, Hero3+, Hero3, Hero HD & oudere Hero camera’s.
-Overige Actie Camera Merken zoals Solara, Nikkei, Denver, GitUp, SJcam, Eken, Rollei, Midland, XiaoYi, Veho, AEE, TomTom, Garmin, Activeon, Kitvision, YubiX, König, Camlink, Gembird, Holo, GoXtreme, Dmax, Braun, Nedis, Nilox, Lipa, Lenco, Levay, Eknic, Sound Logic, Lenco, Cenocco & overige
-Dit PRO-mo

Bekijk alles van PRO-MOUNTS