• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Peli 1610 Black Empty

Peli 1610 Black Empty

€ 320.90

De Peli Case 1610 is de duurzame koffer voor het opbergen van uw apparatuur. Peli Case 1610 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli 1610 waterdicht, stofdicht en stootbestend...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Peli Case 1610 is de duurzame koffer voor het opbergen van uw apparatuur. Peli Case 1610 is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli 1610 waterdicht, stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer lichtgewicht.

De schanieren van de Peli 1610 zijn gemaakt van roestvrij staal

Door het automatische drukventiel wat zich op de Peli 1610 bevind ontlucht de koffer terwijl watermolecules buiten worden gehouden. Hiermee kan de Peli 1610 makkelijk vervoerd worden in bijvoorbeeld het vrachtruimte van een vliegtuig.

De Peli 1610 is voorzien van twee stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen waterdicht af te sluiten is.

De Peli 1610 is beschikbaar met verschillende indelingen:

Trolley uitvoering.

De Peli 1610 is voorzien van een handig uitschuifbaar handvat aan de onderzijde van de koffer. Tevens zitten er aan de andere zijde twee wielen. Door het handvat uit te schuiven kan de koffer makkelijk als trolleykoffer meegenomen worden. Tevens zijn de wielen voorzien van kogellagers die vervaardigd zijn uit roestvrij staal. De nylon bedekking naast het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Leeg

De Peli Case wordt in dit geval leeg geleverd en u kunt de Peli Case na eigen wijze indelen.

Plukschuim

De Peli Case wordt geleverd inclusief een blok plukschuim in het grootste compartiment dat eenvoudig kan worden uitgesneden. Zo kunt u het schuim eenvoudig op maat maken voor het artikel dat u in de Peli Case wilt vervoeren. Op de bodem van de Case ligt een dunne bodemlaag schuim, hierdoor rust het artikel dus niet op de buitenkant van de Peli Case In de deksel van de Peli Case z

Bekijk alles van Peli