• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Panasonic Lumix DMC-LX100 - Zilver

Panasonic Lumix DMC-LX100 - Zilver

€ 599.00

De Lumix DMC-LX100 combineert een Micro 4/3-sensor met een snelle 24mm Leica DC Vario-Summilux-lens en handmatige bediening. Het biedt een niveau van creatieve bediening dat meestal alleen besc...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Lumix DMC-LX100 combineert een Micro 4/3-sensor met een snelle 24mm Leica DC Vario-Summilux-lens en handmatige bediening. Het biedt een niveau van creatieve bediening dat meestal alleen beschikbaar is op de meer complexe camerasystemen.

Ongelooflijk dynamisch bereik, verbeterde beeldhelderheid
Binnenin de LX100 bevindt zich een 12.8 megapixel Micro 4/3MOS-sensor, hetzelfde type dat in de meer complexe camerasystemen zit. Met een oppervlakte die zeven keer groter is dan een conventionele compacte camera, zijn de prestaties van de LX100 bij weinig licht, verzadiging en onscherpe opnamen verbeterd. Dankzij de grotere sensor en verhoudingsgewijze schakelaar kan je snel een keuze maken uit verschillende beeldverhoudingen, waaronder 16:9 voor groothoekopnamen.

Snelle, brede Leica-lens
Met een van de breedste lenzen in een grote sensorcamera, biedt de 24-75mm Leica DC Vario-Summilux van de LX100 meer creatieve flexibiliteit. Het F1.7-2.8 bereik zorgt voor betere prestaties bij weinig licht en onscherpte. Het unieke optische ontwerp biedt dezelfde prestaties als een systeemcameralens, maar met slechts de helft van de brandpuntsafstand. Negen diafragmalamellen zorgen voor een vloeiendere achtergrond.

Handmatige bediening geïnspireerd door het design van de klassieke camera
Met een analoge omgeving in gevestigd cameradesign, is de LX100 uitgerust met een speciale diafragmaring, scherpstelring, sluitersnelheid en belichtingscompensatie. Deze bedieningselementen hebben een comfortabel, gevoelsmatig en tastbaar bekend gevoel. Met de LX100 heb je meer vrijheid om snelle, flexibele creatieve beslissingen te nemen met een nog grotere nauwkeurigheid.

High-definition LVF voor precieze details
De LX100 beschikt over een 2.764K hoge resolutie viewfinder. Hiermee kan je de frames van opnamen beter regelen, het is voorzien van hulpmiddelen voor handmatige scherpstelling en geeft autofo

Bekijk alles van Panasonic