• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Panasonic Lumix DC-TZ95 - Zilver

Panasonic Lumix DC-TZ95 - Zilver

€ 385.00

De Lumix TZ95 EG is een van de nieuwste compact camera van Panasonic. Deze Travel Zoom camera is uitgerust met een 30x optische zoom lens, waarmee je eenvoudig elk onderwerp dich...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Lumix TZ95 EG is een van de nieuwste compact camera van Panasonic. Deze Travel Zoom camera is uitgerust met een 30x optische zoom lens, waarmee je eenvoudig elk onderwerp dichterbij kunt halen. De Leica lens heeft een bereik van 24-720mm en dankzij Power O.I.S. (Optical Image Stabilizer) wordt bewegingsonscherpte effectief gecompenseerd, ook bij lange brandpuntsafstanden.

Camera functies

De camera beschikt over een 1/2,3-inch Live MOS-sensor met een hoge resolutie van 20,3 megapixels. Het fototoestel beschikt over verschillende handige fotofuncties, waaronder 4K Photo en Video en snelle burst-opnames. En dankzij het 3,0-inch kantelbare touchscreen display en de hoge resolutie zoeker behoudt de fotograaf alle vrijheid om de juiste compositie te bepalen.

De nieuw toegevoegde Zoom Compositie Assistent helpt met een druk op de knop om het onderwerp snel terug in beeld te krijgen, door uit te zoomen wanneer het zicht verloren gaat bij telefoto-opnamen. Om de snel bewegende onderwerpen bij te houden, beschikt de TZ95 over een burst-functie van 10 frames per seconde (AFS) en volgt het onderwerp met een snelheid van 5 fps (AFC).

Kantelbaar touchscreen display & Hoge resolutie zoeker

De Live View Finder (LVF) van dit nieuwe fototoestel biedt een zeer hoge resolutie van 2.330.000 pixels met een royale vergrotingsfactor van circa 0,53 (equivalent van 35mm camera). Hiermee is het eenvoudig om elk beeld vast te leggen, zelfs in zonnige omstandigheden. Het touchscreen is tot 180 graden kantelbaar, ideaal voor selfies. Voor meer creativiteit in de beelden zijn er 22 digitale filteropties, die ook te gebruiken zijn op panorama beelden. Met 4K Photo kunnen actiemomenten worden vastgelegd bij 30 frames per seconde. Vervolgens kunnen de beste opnames worden geselecteerd en opgeslagen, als JPEG van 8 megapixels.

Foto’s delen via WiFi of Bluetooth

Door de ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi-connectiviteit

Bekijk alles van Panasonic