• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Panasonic Lumix DC-LX100M2 - Zwart

Panasonic Lumix DC-LX100M2 - Zwart

€ 779.00

Volledige creatieve controleDe LX100 II combineert een 17-megapixel 4/3 MOS-sensor met een lichtsterke Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 lens. Het geeft je totale creatieve contr...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Volledige creatieve controle
De LX100 II combineert een 17-megapixel 4/3 MOS-sensor met een lichtsterke Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 lens. Het geeft je totale creatieve controle dankzij de uitgebreide handmatige bedieningsmogelijkheden.

Grote sensor in een compacte body
Het hart van de LUMIX LX100 II wordt gevormd door een 17 megapixel micro 4/3 MOS-sensor. Met een opnamegebied dat 1.6x groter is dan dat van een 1-sensor zijn de prestaties van de LX100 II bij weinig licht drastisch verbeterd.

Van groothoek tot tele-zoom
De geïntegreerde LEICA DC VARIO-SUMMILUX lens in de LUMIX LX100 II verhoogt de F1.7 helderheid van de groothoek en F2.8 van de telefoto voor natuurlijk ogende bokeh, en een hoge sluitertijd voor een effectieve low-light fotografie. Met het veelzijdige brandpuntsbereik kunt u vele soorten foto's maken, van 24 mm bij groothoek voor dynamische landschappen tot 75 mm* bij middel-telefoto voor artistieke portretten. De lens en de grote beeldsensor leveren samen een uitstekende beeldkwaliteit, terwijl de LUMIX LX100 II door het compacte design gemakkelijk mee te nemen is.

Groot LCD touch-scherm
Het 3''-scherm op de achterzijde van de LUMIX LX100 II biedt een resolutie van ca. 1.240K beeldpunten en een eenvoudige touchbediening van vele creatieve functies zoals autofocus, zoom-in en sluiter.

Totale creatieve controle
De LX100 II is uitgerust met vele traditionele instellingsmogelijkheden zoals een diafragma-ring, scherpstel-ring en een bediening voor de sluitertijd en belichtingscompensatie. Snel en eenvoudig alle belangrijke instellingen tastbaar bij de hand.

Zwart-wit op zijn best
L. Monochrome D is een nieuwe monochroom-fotostijl met nog fijnere gradaties. Samen met Monochrome en L. Monochrome geeft het je de dynamische controle om de zwart-wit foto's nog indrukwekkender te maken.

- 17 MP [4:3 aspect] hig

Bekijk alles van Panasonic