• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Olympus Tough TG-870 - Pro Flash YS-03 Diver Kit

Olympus Tough TG-870 - Pro Flash YS-03 Diver Kit

€ 977.95

De Olympus tough TG-870 is de ideale camera voor de beginnende onderwaterfotograaf maar door o.a. een 21mm groothoeklens en speciale onderwaterstanden voor tropisch water ook zeker een in...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Olympus tough TG-870 is de ideale camera voor de beginnende onderwaterfotograaf maar door o.a. een 21mm groothoeklens en speciale onderwaterstanden voor tropisch water ook zeker een interessante optie voor de meer gevorderde fotografen die niet met een grote camera op stap willen maar wel scherpe en kleurrijke foto's willen maken.

De Olympus Tough TG-870 heet niet voor niets ‘tough': De TG-870 is namelijk zelf al waterdicht tot 15 meter en kan tegen lage temperaturentot wel -10 graden celcius. Daarnaast kan de camera tegen een stootje en kan er geen stof in de camera komen. Naast foto’s maken, kun je ook haarscherp filmen in Full HD (60p) en door zijn groothoek van maar liefst 21mm hoef je niks in beeld te missen.

180° draaibaar LCD scherm
Door zijn 180° draaibaar LCD scherm* is de camera tevens bijzonder geschikt als (onderwater) vlog camera. Sportfotografen zullen zeker enthousiast zijn over de Sport Burst en de andere Sport Cam?functies waarmee ze niets van de actie hoeven te missen, en de vele creatieve filters zijn ideaal voor mensen met een creatieve inslag.

* Het LCD scherm is in het onderwaterhuis niet kantelbaar

Wi-Fi
Met OI.Share en OI.Track kun je de TG-870 van afstand via wifi bedienen met je smartphone. Ook kun je deze opnames eenvoudig delen via sociale media vanaf vrij elke plek ter wereld en zonder gebruik te hoeven maken van een pc of laptop.

Super macro - scherpstellen vanaf 1cm
De camera stelt in de super macro stand scherp vanaf 1 cm! Met het PT-057 onderwaterhuis betekent dit eigenlijk dat je de camera tot tegen het onderwerp zou kunnen duwen en dat hij dan nog steeds scherp stelt. Wel is in de super macro stand de interne flitser alleen bruikbaar om een externe flitser aan te sturen. Het is niet mogelijk om het onderwerp te belichten met de interne flitser.

Aan de voorkant va

Bekijk alles van Olympus