• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Olympus PEN E-P5 + 14-42mm - Systeemcamera - Zwart

Olympus PEN E-P5 + 14-42mm - Systeemcamera - Zwart

€ 499.00

De E-P5 in retrostijl, die duidelijk is geïnspireerd op de inmiddels legendarische PEN-F-camera uit 1963, is grondig vernieuwd en volledig berekend op de eisen van de 21ste eeuw. Je maakt met deze cam...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De E-P5 in retrostijl, die duidelijk is geïnspireerd op de inmiddels legendarische PEN-F-camera uit 1963, is grondig vernieuwd en volledig berekend op de eisen van de 21ste eeuw. Je maakt met deze camera foto's van dezelfde professionele kwaliteit als met een digitale spiegelreflexcamera. Profiteer optimaal van een mechanische sluitertijd tot 1/8000 s, een ultrasnelle autofocus met Pinpoint AF, een korte ontspanvertraging, een 5-assige beeldstabilisatie met IS Auto, en nog veel meer. Maak opnamen met een geweldige helderheid en precisie, ongeacht de lichtomstandigheden en ongeacht hoe snel het voorwerp beweegt. De E-P5 blinkt ook uit op het gebied van draadloze connectiviteit: zo kun je nu vanaf afstand en direct via het touchscreen van je mobiele telefoon fotograferen, of GPS-gegevens van de telefoon toewijzen aan de gemaakte opname. Vervolgens deel je je foto's via je telefoon met vrienden en bekenden, en uiteraard blijven je gegevens daarbij goed beschermd.

Kenmerken

Retro én zeer geavanceerd
Het fraaie ontwerp van de E-P5 combineert schitterende retro-aspecten van de vroegere PEN met moderne designelementen.

Professionele beeldkwaliteit
Geniet van dezelfde geweldige beeldkwaliteit als bij de Olympus OM-D, en van een sluitertijd tot 1/8000 s.

Ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit
Koppel je E-P5 draadloos aan je smartphone zodat je 'm vanaf afstand kunt bedienen, GPS-data kunt toevoegen, foto's kunt delen en meer.

Geavanceerde FAST AF
Behalve van een ultrasnelle autofocus profiteer je met de E-P5 van de precisie van Super Spot AF en een minimale ontspanvertraging.

Razendsnel de juiste instellingen
Met de twee draaischakelaars van de E-P5, die precies op de juiste plek zitten voor een snel en gemakkelijk gebruik, vergroot je eenvoudig de creatieve mogelijkheden. Pas bijvoorbeeld het diafragma en de belichting aan, en vervolgens kun je door

Bekijk alles van Olympus