• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Olympus OM-D E-M5 III Body - Zwart

Olympus OM-D E-M5 III Body - Zwart

€ 1149.00

Dit camerasysteem van Olympus is slechts half zo groot en zwaar als andere uitwisselbare lenssystemen. De verbazingwekkende mobiliteit van dit compacte en lichtgewichte systeem, inclusief lenzen, is d...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Dit camerasysteem van Olympus is slechts half zo groot en zwaar als andere uitwisselbare lenssystemen. De verbazingwekkende mobiliteit van dit compacte en lichtgewichte systeem, inclusief lenzen, is dan ook direct het grootste pluspunt. De combinatie van de hoogwaardige lenzen met hoge resolutie en de krachtige beeldstabilisatie zorgt voor scherpe foto's en video's van hoge kwaliteit bij verschillende opnameomstandigheden. De nieuwe OM-D E-M5 Mark III combineert de nieuwste beeldtechnologieën in een superkleine body en benut deze pluspunten dan ook volledig.

Geavanceerde beeldtechnologie in een piepkleine, weerbestendige body voor hoge beeldkwaliteit onder alle omstandigheden

Alle onderdelen van de OM-D E-M5 Mark III zijn flink verkleind om de kleinst mogelijke body te creëren. De E-M5 Mark III is een van de compactste en lichtste camera's in zijn klasse en kan eenvoudig worden meegenomen op reis, zelfs als u hem combineert met een standaard zoomlens met een grote diameter.

De camera combineert de Live MOS-sensor met 20,4 megapixel en de supersnelle TruePic VIII-beeldprocessor die we al kennen van de Legendarische OM-D E-M1 Mark II van Olympus met een compact, geïntegreerd 5-assig beeldstabilisatiesysteem. Wanneer de E-M5 Mark III wordt gecombineerd met M.Zuiko-lenzen met hoge resolutie, kan de camera beelden vastleggen met minimale ruis, zelfs bij een hoge ISO-instelling. De beeldkwaliteit is geweldig, met minimale vervorming, zelfs aan de randen van de opname.

De body van de camera is stof-, spat- en vorstbestendig, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun opnamen en zich geen zorgen hoeven te maken om de weersomstandigheden 1 . De veelgeprezen SSWFtechnologie (Super Sonic Wave Filter) voor sensorreiniging van Olympus vermindert de hoeveelheid stof en vuil die mogelijk zichtbaar is op foto's of video's. Dit wordt bereikt door de beeldsensorfilter 30.000 keer per seconde te laten trillen bij het inschakelen van

Bekijk alles van Olympus