• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Hhnel HL-7L Li-Ion accu - Canon NB-7L

Hähnel HL-7L Li-Ion accu - Canon NB-7L

€ 16.49

Hahnel HL-7L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-7L accu De Hahnel HL-7L Li-Ion camera-accu is geschikt als alternatieve stroombron voor de professionele digitale Canon PowerShot G10, G11 en G1...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Hahnel HL-7L Li-Ion accu vervanger voor de Canon NB-7L accu

De Hahnel HL-7L Li-Ion camera-accu is geschikt als alternatieve stroombron voor de professionele digitale Canon PowerShot G10, G11 en G12 modellen. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Canon NB-7L batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hahnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accus en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's e'n camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Vervanger voor originele Canon accu

Als vervanger van een originele batterij zijn Hahnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur. De HL-7L is een 7,4-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor compacte professionele digitale camera's zoals de Canon PowerShot G10, de Canon PowerShot G11en de Canon PowerShot G12. Ook past deze accu in de PowerShot SX30IS. De capaciteit is 980 mAh en hij vervangt de originele Canon NB-7L accu.

Drie keer Beste Koop

Dat Hahnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accus. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hahnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als 'Bes

Bekijk alles van HAHNEL