• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
DDpai Mini One 32gb Wifi FullHD dashcam - Night Vision - Parkeermodus

DDpai Mini One 32gb Wifi FullHD dashcam - Night Vision - Parkeermodus

€ 119.00

Deze gloednieuwe DDpai Mini One is het nieuwe 'flagship' dashcam model van DDpai. De prachtig vormgegeven DDpai Mini One is uitgerust met fantastische functies en filmt met haarscherpe kwaliteit, voor...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Deze gloednieuwe DDpai Mini One is het nieuwe 'flagship' dashcam model van DDpai. De prachtig vormgegeven DDpai Mini One is uitgerust met fantastische functies en filmt met haarscherpe kwaliteit, vooral in het donker. Door het gebruik van de Sony Starvis IMX307 Night vision sensor zijn de beelden in het donker toch zeer helder en zijn veel details zichtbaar. Naast deze beeldkwaliteit is de DDpai uitgerust met Wifi en heeft hij 32gb eMMC geheugen ingebouwd zodat je geen MicroSD kaart meer nodig hebt.

Sony Starvis Night vision
Door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX307 Starvis beeldsensor neemt deze DDpai Mini One FullHD beelden op in super kwaliteit. De 30fps beelden zijn met name in het donker verrassend helder en duidelijk. De resolutie kan ook lager worden ingesteld op 720p om meer data op de 32gb geheugen kwijt te kunnen.

32gb eMMC intern geheugen
Uniek aan deze DDpai Mini One is het duurzame en innovatieve interne 32gb eMMC geheugen. eMMC (Embedded Multimedia Card) is een nieuwe manier van bestandsopslag waarbij het geheugen is verwerkt in het apparaat. Door eMMC is geen externe SD kaart meer nodig en eMMC is bovendien een stuk duurzamer dan reguliere SD kaarten. Volgens DDpai is de levensduur door het gebruik van eMMC in deze Mini One zo'n tien keer langer dan bij gebruik van normale SD kaarten.

DDpai Wifi
Deze DDpai Mini One is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDpai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt omlive of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Automatische Time Lapse parking mode
De DDpai Mini One heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wo

Bekijk alles van DDpai