• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Dashcam X209 WDR 2CH

Dashcam X209 WDR 2CH

€ 69.00

De Dashcam X209 WDR 2CH is een zeer degelijke dashcam met voor- en achtercamera. De X209 WDR heeft een groot 3.0 inch LCD scherm en een zeer stevige aluminium body. De dashcam is door het grote s...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De Dashcam X209 WDR 2CH is een zeer degelijke dashcam met voor- en achtercamera. De X209 WDR heeft een groot 3.0 inch LCD scherm en een zeer stevige aluminium body. De dashcam is door het grote scherm en de achtercamera ook ideaal te gebruiken als inparkeerhulp. Hij heeft een ingebouwde G-sensor en een parkeerstand zodat hij ook kan worden gebruikt om de auto te beveiligen.


1080p + VGA resolutie

Deze Dashcam X209 WDR 2CH is uitgerust met een 1080p 5.0 Megapixel camera aan de voorkant en VGA camera aan de achterkant. Details zoals kentekens zijn hierdoor goed zichtbaar. De 1080p opnames worden met 30fps (frames per second) opgenomen. De X209 WDR 2CH kan ook op 720p 60fps worden ingesteld, de opnames zijn dan wat vloeiender dan in de 1080p stand.


Waterproof achtercamera

De dashcam X209 WDR 2CH wordt geleverd met handige IP67 waterproof camera met een kijkhoek van 160 graden. De camera kan via de lange meegeleverde kabel van 6 meter op de achterruit of op de bumper van de auto worden gemonteerd.


De waterproof achtercamera kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht van de auto. Wanneer u de auto in zijn achteruit versnelling zet zullen de 4 LED's gaan branden en wordt het beeld van de achtercamera in volledig in beeld weergegeven. De Dashcam X209 WDR 2CH is hierdoor uitstekend te gebruiken als achteruitrijd camera.


3.0 inch LCD scherm

Misschien het meest kenmerkend voor de Dashcam X209 WDR 2CH is het grote 3.0 inch LCD scherm. Op dit grote scherm worden live de opnames weergegeven en kan ook eenvoudig het menu worden bediend.


Parkeerstand

De Dashcam X209 WDR 2CH heeft een Motion Detection (Parkeerstand) functie. Met deze optie ingeschakeld staat de camera, mits voorzien van stroom, stand-by en begint automatisch met opnemen van een fragment van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen.


Let erop dat voor het gebruik van

Bekijk alles van Allcam