• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Celestron NexStar 5

Celestron NexStar 5" SLT SCT

€ 709.00

- Celestron's iconische oranje buis-ontwerp is bijgewerkt met de nieuwste functies om de beste sterrenkijkervaring te bieden voor zowel beginners als ervaren astronomen.- 5-inch diafragma ...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis


- Celestron's iconische oranje buis-ontwerp is bijgewerkt met de nieuwste functies om de beste sterrenkijkervaring te bieden voor zowel beginners als ervaren astronomen.
- 5-inch diafragma biedt uitstekende lichtverzamelende mogelijkheden tegen een betaalbare prijs. je krijgt een indrukwekkend uitzicht op de maan, de planeten, en objecten zoals de Orion Nebula, met behoud van een compacte vormfactor.
- Volledig geautomatiseerde GoTo mount met database van meer dan 40.000 hemellichamen lokaliseert en volgt automatisch de objecten.
- SkyAlign-technologie zorgt ervoor dat uw telescoop binnen enkele minuten is uitgelijnd en klaar is om te observeren. Zelfs als je niet bekend bent met de nachtelijke hemel, kunt je jouw telescoop eenvoudig uitlijnen op drie heldere objecten.
- Het unieke ontwerp met één vorkarm en het robuuste stalen statief zijn allemaal opgedeeld in afzonderlijke componenten voor eenvoudig transport en snelle montage.
- Celestron's iconische oranje buis ontwerp is bijgewerkt met de nieuwste functies om de beste sterrenkijkervaring te bieden voor zowel beginners als ervaren observatoren.
- 5-inch diafragma biedt uitstekende lichtverzamelende mogelijkheden tegen een betaalbare prijs. Je krijgt een indrukwekkend uitzicht op de Maan en planeten, samen met deep sky objecten zoals de Orion Nebula, met behoud van een compacte vormfactor.
- Volledig geautomatiseerde GoTo mount met database van meer dan 40.000 hemellichamen lokaliseert en volgt automatisch de objecten voor u.
- SkyAlign-technologie zorgt ervoor dat uw telescoop binnen enkele minuten is uitgelijnd en klaar is om te observeren. Zelfs als je niet bekend bent met de nachtelijke hemel, kun je jouw telescoop eenvoudig uitlijnen op drie heldere objecten.
-Het unieke ontwerp met één vorkarm en het robuuste stalen statief zijn allemaal uit elkaar te halen in afzonderlijke componenten voor eenvoudig transport en snelle montage.

Technische detai

Bekijk alles van Celestron