• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Camera CCD sensor spiegel reiniging schoonmaak borstels

Camera CCD sensor spiegel reiniging schoonmaak borstels

€ 17.80

Camera CCD sensor spiegel reiniging schoonmaak borstels, 1 doos bevat 6 stuks schoonmaak borstelsMet behulp van methodeKies een schone omgeving, aa...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Camera CCD sensor spiegel reiniging schoonmaak borstels, 1 doos bevat 6 stuks schoonmaak borstelsMet behulp van methode

Kies een schone omgeving, aan te passen camera schoon te maken en uit te trekken modus lens.

Gebruik van professionele vsgo luchtblazer om weg te blazen stof.

Nemen wattenstaafje en de tong vorm stuk ongeveer 60 hoek reinigen gezicht met sensor oppervlak. Zachtjes slepen van de ene naar de andere. Herhalen met behulp van in de tegenovergestelde richting de schone zijde van het wattenstaafje.

Het wijzigen van een nieuwe wattenstaafje om herhaalt u stap 3 tot ccd/of cmos lens schoon.

Als hardnekkige vlekken blijven, afzien van 1-2 druppels reiniger op nieuwe geopend wattenstaafje, gebruik vervolgens de lichte natte doekje om schoon sensor of reflector, en weer schoon met een ander nieuw geopend droog wattenstaafje te absorberen de waarschijnlijke resterende schoner.

Uitgang modus bij het schoonmaken geëindigd schoon. Schakel de stroom uit en installeren lens. Houden camera appropriative camera tas of in de kast.Notities

1. onmiddellijk na het gebruik van schone camera kan effectief te verwijderen stof en andere vlekken, ook het verhogen van de met behulp van het leven.

2. controleer de batterij voordat u het schoonmaakt bij laag vermogen reflector weer in te schakelen om schade tijdens het reinigen.

3. tijdens het schoonmaken van de lens of sensor, een wattenstaafje beter te gebruiken slechts een keer, zodat om te voorkomen dat stof vlekken of stok op een wattenstaafje om leiden tot secundaire verontreiniging.

4. als hardnekkige vlekken nog steeds can’t geëlimineerd na het reinigen door doek en lens cleaner( zoals de colloïde vlekken links met behulp van onprofessioneel reiniging gereedschap). Neem dan contact op met de fabriek tankstation voor te helpen en nie

Bekijk alles van KortingCamera.NL