• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
CAL-Q034 ANDROID 7.1 NAVIGATIE S190 MAZDA

CAL-Q034 ANDROID 7.1 NAVIGATIE S190 MAZDA

€ 399.99

Bent u op zoek naar een betaalbaar Android navigatiesysteem voor in uw auto? Dan is de 7.1 S190 versie van onderstaand toestel voor u een geschikte keuze. Dit is de opvolger van de S160 serie.

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Bent u op zoek naar een betaalbaar Android navigatiesysteem voor in uw auto? Dan is de 7.1 S190 versie van onderstaand toestel voor u een geschikte keuze. Dit is de opvolger van de S160 serie.

Volledig geïntegreerd in uw dashboard met alle Android functionaliteiten.
De snelheid van de processor is iets trager, het geheugen iets minder en de startsnelheid iets lager.

Maar de prijs van de 7.1. S190 serie ligt beduidend lager dan de 8.1.1. versie.
Let wel: dit is geen origineel systeem.

Geschikt voor de volgende types Mitsubishi:

– Outlander 2012-2015

– Lancer-X 2012-2015

– ASX 2012-2015

– Pajero 2012-2015

GEBRUIKERSGEMAK TOP 10:

Het systeem heeft originele Canbus aansluitingen; dat betekent dat bij alle auto specifieke toestellen een adapter bij wordt geleverd, die er voor zorgt dat nagenoeg alle originele functies worden overgenomen. Dat is niet alleen handig, maar ook prettig. Denk hier bijvoorbeeld aan stuurwiel functies, weergave parkeersensoren, weergave climat control, weergave open portier…..e.d.
Met behulp van de ingebouwde bluetooth carkit kunt u handsfree bellen. Dat is niet alleen veilig, maar ook handig. Als u instapt wordt zelfs uw telefoon automatisch gekoppeld aan het systeem. Ook overname van uw telefoonboek wordt klantvriendelijk ondersteund met een makkelijke zoekfunctie op alfabet. Die werkt zowel met Android telefoons als
met iPhone’s.
Standaard kunt u gebruik maken van diverse gratis of betaalde navigatie pakketten verkrijgbaar in de Google Playstore zoals Waze, Sygic, Igo etc. Niet alleen het installeren hiervan is simpel. Ook de weg vinden in het binnen-en buitenland is eenvoudig. U navigeert over hoofdwegen en zijwegen van deur naar deur in meer dan 40 landen in Europa. Met Nederlandse stembegeleiding en bedieningsmenu. Via verschillende Android navigatie apps kunt u actueel op de hoogte blijven van files, ongelukken

Bekijk alles van Car Audio Limburg