• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
B+W 702 kleurverloop 25% Grijs MRC 58

B+W 702 kleurverloop 25% Grijs MRC 58

€ 108.00

B+W ND grijsverloopfilters 701 en 702 voor een hogere kleurverzadiging in de lucht. Grijsverloopfilters van B+W compenseren de grote contrasten tussen de lucht en het landschap bij landschapsfoto...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

B+W ND grijsverloopfilters 701 en 702 voor een hogere kleurverzadiging in de lucht.

Grijsverloopfilters van B+W compenseren de grote contrasten tussen de lucht en het landschap bij landschapsfotografie. Wanneer de lucht op de foto door de zon overbelicht is, kan deze overbelichting worden gereduceerd, terwijl de voorgrond goed belicht blijft. Hierdoor ontstaat een meer evenwichtig beeld. Grijsverloopfilters kunnen gedraaid worden in de filtervatting zodat de grijsgradatie altijd gelijk loopt met de horizon op de foto. Het 701 grijsverloopfilter reduceert het licht boven de horizon met 1 lichtstop zonder dat de kleuren op de foto veranderen. Het 702 grijsverloopfilter reduceert het licht boven de horizon met 2 lichtstops zonder dat de kleuren op de foto veranderen.

B+W F-Pro filtervatting, een hoogwaardige standaardvatting

De F-Pro filtervatting is de standaard filtervatting van de meeste B+W filters en komt voor bij de professional-line filters. De F-Pro vatting kan gebruikt worden op de meeste groothoeklenzen tot 24mm op fullframe formaat zonder dat vignettering (zwarte randen/hoeken) op de foto ontstaat. De F-pro filtervatting is gemaakt van messing en heeft een matzwarte afwerking wat reflectie voorkomt. Omdat een F-pro vatting schroefdraad aan de bovenzijde van het filter heeft, kan de standaard lensdop van het objectief gebruikt worden. Ook kunnen hierdoor filters gecombineerd worden. Het combineren van filters kan echter wel vignettering veroorzaken.

B+W filters met Multi Resistant Coating voor hoge prestaties

De Multi Resistant Coating op B+W filters met de aanduiding MRC in de naam zorgt er voor dat het filter maximaal presteert. is Een MRC-coating garandeert een maximale reflectiereductie en minimaliseert storend strooilicht. Hierdoor kunnen helderdere kleuren worden bereikt en kan het contrast worden verhoogd. Ook voorkomt MRC zogenaamde spookafbeeldingen die normaliter door reflectie op de sensor kunnen ontstaan.

B+W

Bekijk alles van B+W