• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
Allocacoc CableFix - Set van 8 Stuks - Zwart

Allocacoc CableFix - Set van 8 Stuks - Zwart

€ 9.49

De CableFix dirigeert je kabels precies zoals je ze wilt. Te gebruiken voor kabels van Ø4 tot Ø10 mm dikte. Ze kunnen op elk vlak oppervlak worden gemonteerd met de herbruikbare klevende tape (veeg he...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

De CableFix dirigeert je kabels precies zoals je ze wilt. Te gebruiken voor kabels van Ø4 tot Ø10 mm dikte. Ze kunnen op elk vlak oppervlak worden gemonteerd met de herbruikbare klevende tape (veeg het af met een vochtige doek om de plakkerigheid te herstellen en monteer de CableFixes op een andere plaats). Je kunt ze ook op ongelijke oppervlakken monteren met schroeven of spijkers.

CableFixes zijn een eenvoudige en moderne oplossing voor kabelbeheer, visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken. Elk pakket wordt geleverd met 8 kabelbevestigingen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

* Cablefix
* Set van 8 Stuks
* Zelfklevend
* Zwart

Allocacoc is anders dan alle anderen. Ze zien zichzelf niet als bedrijf, maar als familie. Dit leidt ertoe dat er samen met veel toewijding wordt gewerkt. Naast de openheid, het wederzijdse respect en de gelijkheid binnen de familie is ook gedrevenheid. Uiteindelijk wil Allocacoc minimaal één van hun producten in ieder huishouden krijgen; rijk of arm, waar dan ook ter wereld. Deze ambitieuze visie beïnvloedt elke stap die ze zetten, van design tot verkoop. Een product moet volgens Allocacoc niet alleen mooi, maar vooral functioneel zijn. Het moet een oplossing bieden voor een probleem waar bestaande producten nog niks voor hebben. Hiernaast wordt goed op de kosten gelet zodat het eindproduct betaalbaar blijft voor de gebruiker. En als laatste doen ze er alles aan om overal te koop te zijn, van de grote hypermarkt tot de kleine buurtwinkel. Op deze manier hoopt Allocacoc ook in jouw huis een mooi plekje te krijgen.

Bekijk alles van Allocacoc