• Digitalecamera.net
  • E-mail: info@digitalecamera.net
  • Onafhankelijke digitale camera en camera accessoires vergelijker. Scoor nu de beste deal!
  • Contact
2 Stuk(2 Blisters a 1 st) Duracell Alkaline Ultra Power 9V - 9 Volt

2 Stuk(2 Blisters a 1 st) Duracell Alkaline Ultra Power 9V - 9 Volt

€ 10.55

Ontdek Duracell Ultra PowerDe Duracell Ultra Power is onze langst meegaande 9V*. Duracell Ultra Power gaat 5 keer zo lang mee*** en biedt u betrouwbare prestaties en energie die lang meegaat in ...

  • Gratis en snel bij u thuis vanaf een order bedrag van € 20,-
  • Tenminste 30 dagen bedenktijd, ook op een camera
  • Grootste marketplace = grootste voordeel ook op een digitale camera
  • Garantie is altijd goed geregeld
  • Voor 23.00 besteld, morgen in huis

Ontdek Duracell Ultra Power
De Duracell Ultra Power is onze langst meegaande 9V*. Duracell Ultra Power gaat 5 keer zo lang mee*** en biedt u betrouwbare prestaties en energie die lang meegaat in verschillende dagelijks gebruikte apparaten. De Duracell Ultra Power-batterij is voorzien van de unieke Powercheck™-technologie, waarmee u het resterend vermogen kunt controleren: druk gewoon op de witte stippen op de batterij om te zien hoeveel energie er nog is.
*Onze langst meegaande 9V in de 2015 IEC standaardtest voor rookmelders. De resultaten kunnen verschillen per apparaat.
***Gemiddelde prestatie in vergelijking met toonaangevende zinkbatterijen in 2015 IEC digitale cameratest. De resultaten kunnen verschillen per apparaat.

Powercheck™
Met de Powercheck™-technologie kunt u gemakkelijk zien hoeveel energie elke batterij nog bevat, zodat onnodige onderbrekingen kunnen worden vermeden en u uw batterijen opnieuw kunt gebruiken in apparaten die minder energie nodig hebben, zelfs wanneer ze niet meer werken in apparaten die veel energie verbruiken (houd batterijen bij elkaar en meng ze niet met andere ongebruikte batterijen in het apparaat). De omhulsels van de batterijen zijn voorzien van een handige teststrip, waardoor u gemakkelijk het stroompeil van een Duracell 9V-batterij kunt controleren.

Duralock
Met de Duralock-technologie kunt u uw Duracell-batterijen tot 5 jaar lang opslaan.

Prestaties van apparaat
Duracell Ultra Power laat uw zaklamp langer en helderder schijnen*.
*op basis van resultaten, in vergelijking met concurrenten, met Ledlenser M5-zaklamp ANSI/NEMA Fl1 Flashlight basisprestatiestandaard. De resultaten variëren per apparaat en in de mate van gebruik.

DRUK OP DE STIPPEN OM
BATTERIJSPANNING TE CONTROLEREN

Bekijk alles van Duracell